Skip to main content

Sieraden vermaken

Vermaak uw oude (trouw)ring tot een nieuw persoonlijk sieraad

trouwringen vermaken
Uw oude (trouw)ring vermaken tot een nieuw sieraad

Uw oude (trouw)ring vermaken tot een nieuw sieraad

Een trouwring van bijv. een overleden partner, vader of moeder kan voor u van emotionele waarde zijn. Bij Eclat heeft u de mogelijkheid om uw eigen (trouw)ring of die van een dierbare persoon te laten vermaken tot een nieuw sieraad. U heeft daarbij de keus om de sieraden te vermaken tot een nieuwe ring of oorsieraad. Er is veel mogelijk bij het laten maken van een persoonlijk sierraad. Laat bijvoorbeeld de trouwringen van uw ouders samenvoegen tot een geheel nieuwe ring. Of maak er oorsieraden van. Laat er een brug opzetten met een prachtige diamant of edelsteen. Mogelijkheden te over dus. Bespreek het met uw Eclat juwelier.

Voorbeeld sieraden

Om het u makkelijker te maken heeft Eclat een aantal voorbeeld sieraden voor u gemaakt. U ziet deze voorbeeld sieraden op deze pagina met een bestelnummer. U kunt bijvoorbeeld de trouwringen van uw overleden ouders of die van u en uw (ex)partner samen te laten voegen tot een prachtig persoonlijk sieraad zoals een ring of oorhangers. Bijgevoegd kunt u een prijslijst downloaden van de voorbeelden die u hier ziet. Wilt u hier meer over weten bespreek dit dan met een Eclat juwelier bij u in de buurt.

Download Prijslijst
Voorbeeld sieraden vermaken
Sieraden vermaken door uw Eclat juwelier

Bespreek het met uw Eclat juwelier

Naast deze voorbeeld sieraden kunt u er ook voor kiezen uw sieraden te laten vermaken naar een eigen ontwerp. Ga met uw ontwerp naar een Eclat juwelier en bespreek de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld diamanten of edelstenen in uw nieuwe sieraad laten zetten. Ook uw Eclat juwelier zal veel ideeën hebben hoe u tot het mooiste resultaat komt. Op onze website vindt u alle gecertificeerde Eclat juweliers. De Eclat juwelier zorgt dat u snel een een offerte krijgt. Er is altijd een Eclat juwelier bij u in de buurt.

Zoek een juwelier