Skip to main content

Nieuwe website Eclat is Online

De tijden veranderen en de behoefte aan digitale informatie wordt steeds groter. Bij Eclat Exclusieve Gouden Sieraden vonden we dan ook dat we toe waren aan een geheel nieuwe website. De afgelopen tijd hebben we hier veel tijd een aandacht aan besteed.

Alle Eclat producten staan weergegeven op de nieuwe website. Alles met een makkelijke zoekfunctie welke u kunt gebruiken door op de loupe in de bovenzijde van de pagina’s te klikken. Alle producten heel overzichtelijk ingedeeld in categorieën en daaronder weer subcategorien. Een zoekfunctie om een juwelier in de buurt, of een juwelier naar keuze, te vinden. Snel zoeken naar de ring die u als juwelier zoekt, direct alle verwante producten en de prijzen erbij. Wilt u zoeken naar een set? Alle sieraden waar een complete set van is staan overzichtelijk bij elkaar.

Vindt u een sieraad waar u graag meer over wilt weten neem dan gemakkelijk contact op met een juwelier bij u in de buurt of naar uw keuze. Alle officiële Eclat juweliers vindt u terug door te zoeken op postcode of plaats. Mocht u vragen hebben aan de juwelier kunt u dit direct vanuit de pagina doen middels een e-mail of telefonisch.

Op onze nieuwe website Eclat hebben we ook veel informatie over materialen geplaatst. Na gedegen onderzoek en gebruik makend van onze kennis hebben we diverse technische wetenswaardigheden verwerkt op de diverse pagina’s als ‘ alles over diamanten ‘ en ‘ alles over goud ‘.

Neem gerust uw tijd en bekijk alle prachtige produkten of lees de technische informatie over exclusieve gouden sieraden van Eclat.

Mocht u naar aanleiding van de website Eclat of algemene vragen hebben twijfel dan niet en neem contact met ons op via de ‘Contact‘ pagina.